Policijai paprašius pagalbos, pradėjo aiškėti poros darbeliai

Telšių policijai su visuomenės pagalba pavyko nustatyti tapatybes dviejų asmenų, įtariamų vagyste. Paaiškėjo, kad tie patys asmenys gali būti padarę ir daugiau nusikaltimų.

Policijai paprašius pagalbos, pradėjo aiškėti poros darbeliai.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Policijai paprašius pagalbos, pradėjo aiškėti poros darbeliai.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 9:38 AM, atnaujinta May 31, 2017, 6:33 PM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, trečiadienį paviešinus vaizdo medžiagą apie kaimo parduotuvėje vogusius asmenis, jie netrukus buvo identifikuoti. Paaiškėjo, kad abu piliečiai yra Upynos seniūnijos gyventojai.

Atpažinus asmenis gauta duomenų, kad jie galimai vogė ir kitose kaimo parduotuvėse.

Visuomenės pagalbos policija paprašė pradėjusi administracinio teisės pažeidimo bylos teiseną dėl smulkaus svetimo turto pagrobimo dėl Telšių r., Viešvėnuose, parduotuvėje pagrobtų prekių.

Policija prašo atsiliepti ir kitus galimai nukentėjusios nuo šios poros. Gyventojus, atpažinusius vagystę parduotuvėje įvykdžiusius asmenis bei galinčius suteikti bet kokios naudingos informacijos, prašo pranešti Telšių apskrities VPK Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio apylinkės inspektorių veiklos grupės tyrėjui Viliui Sauseriui, tel.: (8 444) 60343, 8 698 58391, el. paštu: vilius.sauseris@policija.lt arba atvykti į policijos komisariatą, adresu Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiuose, 352 kab.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.