Lenkų policininkai nepailsdami gaudo lietuvius vagis

Lenkijos policijos pareigūnai sučiupo dar vieną vieną lietuvį, vairavusį Vokietijoje vogtą automobilį „Audi A6“. Pranešama, kad 28-erių metų mūsų tautietis, sėdėjęs prie 51,5 tūkst. eurų vertės automobilio vairo, atsidūrė areštinėje.

Lenkijos policijos pareigūnai sučiupo dar vieną vieną lietuvį, vairavusį Vokietijoje vogtą automobilį „Audi A6“.<br>Lenkijos policijos/policja.pl nuotr.
Lenkijos policijos pareigūnai sučiupo dar vieną vieną lietuvį, vairavusį Vokietijoje vogtą automobilį „Audi A6“.<br>Lenkijos policijos/policja.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2016, 2:29 PM, atnaujinta May 31, 2017, 2:16 PM

Kaip pranešė Lenkijos policija, penktadienį mokėjimo už greitkelį punkte dėl technininių problemų įstrigo ir eismą užblokavo automobilis „Audi A6“ su vokiškais registracijos numeriais. Aiškintis situacijos į įvykio vietą buvo nusiųsti policijos pareigūnai.

Pareigūnams 28-erių metų lietuvis automobilio vairuotojas sakė, kad automobilis ne jo, o kažkoki kolegos, kuris turi mašinos dokumentus ir mašinos raktelius. Istorija skambėjo taip keistai, kad policininkai nusprendė įdėmiau patikrinti automobilį ir jo vairuotoją.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavęs vyras jau gerai pažįstamas Lenkijos policijai, o 220 tūkst. zlotų (apie 51 tūkst. 416 eurų) vertinamas automobilis vos prieš kelioliką valandų buvo pavogtas Vokietijoje.

Automobilis nugabentas į policijos aikštelę, o jo vairuotojas atsidūrė areštinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.