Nufilmuota: pastabūs vilniečiai padėjo sučiupti beteisį melagį

Policija paviešino privatų vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip du jauni ir pastabūs Vilniaus gyventojai pareigūnams padėjo sulaikyti vairuotojo pažymėjimo neturintį ir po avarijos kito žmogaus asmens duomenimis pateikusį vairuotoją.

Du jauni ir pastabūs Vilniaus gyventojai pareigūnams padėjo sulaikyti vairuotojo pažymėjimo neturintį vairuotoją.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Du jauni ir pastabūs Vilniaus gyventojai pareigūnams padėjo sulaikyti vairuotojo pažymėjimo neturintį vairuotoją.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-20 13:15, atnaujinta 2017-05-28 07:34

Savo pranešime socialiniame tinkle „Facebook“ policija ragina žmones nebijoti skambinti bendruoju pagalbos tel. 112, jei kyla įtariamas dėl kito vairuotojo blaivumo.

„Tomo atsiųstame įraše matyti, kaip vaikinai, suabejoję vairuotojo blaivumu, paskambino tel. 112. Tiksliai atsakius į operatorės klausimus, po kelių minučių įtartinas automobilis buvo sustabdytas.

Nors paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus, tačiau jis neturėjo vairuotojo pažymėjimo, be to, prieš tai dalyvavo eismo įvykyje, kur deklaraciją užpildė kito asmens vardu“, – rašoma policijos pranešime.

Matydami įtartiną automobilį, drąsiai skambinkite 112, ragina policija.

Vaizdo įraše matyti, kaip vaikinai pirmadienį įtartiną automobilį pradeda sekti Konstitucijos pr. A.Goštauto g. jaunuoliams kyla įtarimų dėl sekamo automobilio vairuotojo blaivumo.

Dar kurį laiką stebėję priešais važiuojančią mašiną, jaunuoliai surinko pagalbos numerį 112. Tuo metu jie buvo Švitrigailos g. ir Kauno g. sankryžoje. Kaip tik tada ir paaiškėjo, kad persekiojamas automobilis buvo susidūręs kaip tik su tuo automobiliu, kuriuo važiavo pastabūs jaunuoliai.

Vaikinams pasakius, kad kitas vairuotojas gali būti neblaivus, jie buvo sujungti su policijos budėtojais. Pagal vaikinų nuorodas įtartinas automobilis netrukus buvo sulaikytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.