Didelė policijos operacija Vilniuje: įkliuvo įtariamas nužudymu

Vilniaus rajone antradienį radus nužudytą senolę, ieškoti įtariamojo mestos gausios pareigūnų pajėgos. Po kelių valandų apsupus gyvenamųjų namų kvartalą, policija įtariamąjį sulaikė.

Per policijos operaciją Vilniuje įkliuvo nužudymu įtariamas jaunuolis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per policijos operaciją Vilniuje įkliuvo nužudymu įtariamas jaunuolis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 9:36 PM, atnaujinta May 27, 2017, 1:05 PM

Antradienį apie 16 val. 13 min. policijai buvo pranešta, kad Vilniaus r., Zujūnų seniūnijoje, Mozūriškių kaime rasta nužudyta senolė.

Policijai atvykus nurodytu adresu informacija pasitvirtino. 1930 m. gimusi moteris rasta kraujo klane, pirminiais duomenimis, ji nužudyta.

Liudininkai policijai nurodė galimą įtariamąjį, maždaug nužudymo metu vaikščiojusį aplink senolės namus. Policija išsiaiškino, kad 1990 m. gimęs vaikinas gyvena Vilniuje, Justiniškėse.

Ieškoti vaikino buvo mestos didžiulės policijos pajėgos. Pareigūnai tikrino galimas jo buvimo vietas, o vakare apsupo visą kvartalą Justiniškėse. Ties Medeinos g., ties Perkūnkiemiu, Pašilaičiais ir kitur buvo įrengti mobilūs policijos postai, pareigūnai tikrino automobilius ir jais važiuojančius žmones.

Apie 21 val. 30 min. įtariamas buvo sulaikytas. Sulaikomas jis nesipriešino.

Sulaikius įtariamąjį, policijos operacija atšaukta.

Sulaikytasis buvo pristatytas į policijos komisariatą. Jis bus apklaustas ir tada spręs, ar užtenka duomenų jam pareikšti įtarimus.

Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Matėte policijos operaciją? Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.