Kelmėje kaimynai konfliktus sprendė prie gerklės prikišę pjūklą

Kelmėje, Nepriklausomybės gatvėje esančio namo kieme, tarp kaimynų kilęs barnis neapsiėjo be policijos. 32 metų kelmiškis policijos pareigūnams tvirtino, kad 59 metų kaimynas pridėjo jam pjūklą prie kaklo ir pagrasino susidoroti.

Tarp kaimynų kilęs barnis neapsiėjo be policijos.
Tarp kaimynų kilęs barnis neapsiėjo be policijos.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Apr 27, 2016, 3:46 PM, atnaujinta May 27, 2017, 11:04 AM

Policijos duomenimis, konfliktas tarp vyrų kilo dėl neva ne vietoje pastatyto automobilio. Ar vyrai buvo blaivūs, ar ne, pareigūnai duomenų neturi, nes nukentėjusysis su pareiškimu kreipėsi ne iš karto po incidento.

Pagal nukentėjusiojo skundą pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.