Sučiupti Joninių naktį siautę chuliganai

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai sučiupo chuliganus, kurie Joninių naktį siautė Gruzdžių (Šiaulių r.) miestelyje.

Pareigūnai sučiupo abu mušeikas, kuriems teks sėsti į teisiamųjų suolą.<br>G.Šiupario nuotr.
Pareigūnai sučiupo abu mušeikas, kuriems teks sėsti į teisiamųjų suolą.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2016, 11:35 AM, atnaujinta May 20, 2017, 6:18 AM

Tarp įtariamųjų – išpuoliais pagarsėjęs vietinis šešiolikametis ir pernai melagingai apie sprogmenį „Akropolio“ centre pranešęs devyniolikametis. Abiem pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Šie chuliganai Joninių naktį po vidurnakčio Gruzdžiuose, prie įmonės „Junasa“ degalinės užpuolė ir sumušė iš Čeponių (Šiaulių r.) kaimo atvažiavusį vaikiną. Jam medikai nustatė dešinės čiurnos raiščių traumą ir išleido gydytis į namus.

Nukentėjusysis iš kriminalistų parodytos nuotraukos pažino vieną skriaudiką. Paaiškėjo, kad užpuolikas – Gruzdžių apylinkėse siautėjantis šešiolikametis. Jam jau yra iškeltos dvi baudžiamosios bylos dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Šis jaunuolis metų pradžioje šulinyje nuskandino šunį. Už šį išpuolį nepilnamečiui grėsė baudžiamoji atsakomybė, bet jis į teisiamųjų suolą nesėdo, nes dar nebuvo sulaukęs 16 metų.

Kitas mušeika pareigūnams irgi pažįstamas. Jis su vyresniu bičiuliu pernai gruodžio 29-osios vakarą pranešė apie neva užminuotą prekybos centrą „Akropolis“.

Pareigūnai netruko sučiupti abu „pokštautojus“ – jie buvo sulaikyti vos po 3 valandų. 19-metis smaginosi išgėręs – jam nustatytas lengvas girtumas (0,58 promilės).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.