Policija užsimojo nuteisti taksistą, nuvežusį klientą į taborą

Vilniaus policija užsimojo nuteisti taksistą, kuris klientą nuvežė į čigonų taborą, kad šis nusipirktų narkotikų. Taksistas sulaikytas ir apklaustas.

Daugiau nuotraukų (0)

Lrytas.lt

2016-07-27 14:17, atnaujinta 2017-05-17 16:13

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, antradienį Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g. 185 buvo sulaikytas G.B. (gim. 1977 m.), pas kurį buvo rastas lankstinukai, kaip įtariama, su narkotine medžiaga – heroinu.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tą pačią dieną buvo sulaikytas taksi vairuotojas, kuris teikė pervežimo paslaugą asmeniui, vykusiam į čigonų taborą. Policija praneša, kad taksistas žinojo, jog klientas važiuoja įsigyti narkotinių medžiagų.

Taksi vairuotojui pareikšti įtarimai bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl lenkimo vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas.

Atlikę pirminius procesinius veiksmus Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai kartu su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnais atliko kratą tabore bei sulaikė Z.B. (gimusi 1990 m.), įtariamą narkotinių medžiagų platinimu.

Z.B. už panašius nusikaltimus yra buvusi ne kartą teista bei nesenai paleista iš įkalinimo įstaigos. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Pareigūnai ir toliau vykdys policines priemones prieš narkotinių medžiagų platinimą ir skirs padidintą dėmesį taksį vairuotojams, teikiantiems pervežimo paslaugas į Vilniaus čigonų taborą ir jo prieigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.