Kauniečiai iškrėtė piktą pokštą sugėrovui – dingo su jo mašina

Antradienio vakarą Partizanų gatvės namo kieme su trimis draugais savo automobilyje girtavęs 43 metų kaunietis sukėlė ant kojų policijos pareigūnas. Gerokai įkaušęs 2001 metų laidos „Volkswagen Sharan“ savininkas per išgertuves išlipo iš mašinos ir patraukė į šalia esantį savo būstą, palikęs stikliuko bičiulius transporto priemonėje. Vyriškis nepasiėmė raktelių, automobilio dokumentų, telefono.

Kaunietis po išgertuvių pasigedo savo automobilio. Jis net neįtarė, kad piktą pokštą jam iškrėtė stikliuko draugai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kaunietis po išgertuvių pasigedo savo automobilio. Jis net neįtarė, kad piktą pokštą jam iškrėtė stikliuko draugai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2016, 12:11 PM, atnaujinta May 15, 2017, 1:27 AM

Pirminiais duomenimis, vairuotojas po kurio laiko sugrįžo į kiemą. Jis nustėro – nebuvo nei „VW Sharan“, nei sugėrovų. Pastarieji, įkaitę nuo alkoholio, nusprendė pasivažinėti po vakarinį Kauną. Vyras kreipėsi į policiją tvirtindamas, jog automobilis buvo pagrobtas.

Jis pareigūnams aiškino buvęs sumuštas trijų nusikaltėlių, kurie pasisavino jo mašiną.

Dingus automobiliui, savininkas susirado bičiulius, kurie, įtariama, jį sumušė už tai, kad kėlė triukšmą dėl mašinos.

Transporto priemonė t1 patį vakarą buvo rasta. „VW Sharan“ savininko draugai pareigūnus įtikinėjo nė neketinę savintis automobilio – tiesiog norėjo pavažinėti po miestą, o paskui būtų mašiną grąžinę.

Sugėrovai net supyko, kad draugas neva be reikalo paskambino policijai.

Pareigūnai iš pradžių iškėlė bylą dėl plėšimo, bet greičiausiai ji bus perkvalifikuota į vagystę arba iš viso nutraukta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.