Pasieniečiai sulaikė du teisėsaugos ieškotus vyrus

VSAT pareigūnai pasienyje su Lenkija ir Vilniaus oro uoste sulaikė 2 vyrus, kurių paiešką buvo paskelbusi Lietuvos teisėsauga. Vienas iš sulaikytųjų vengė atlikti arešto bausmę, kitas – nuteistas už baudžiamojo nusižengimo padarymą.

Pasieniečiai sulaikė du teisėsaugos ieškotus vyrus.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai sulaikė du teisėsaugos ieškotus vyrus.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2016, 5:02 PM, atnaujinta May 14, 2017, 11:37 AM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį vakare VSAT Varėnos rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu patikrinti sustabdė į Lietuvą vykusį mikroautobusą „Mercedes Benz“ lietuviškais registracijos numeriais.

Dokumentų kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno iš keleivių, 24 metų ukmergiškio, ieškojo Vilniaus apskrities policija. Paaiškėjo, kad vyras yra nuteistas ir vengia atlikti jam skirtą arešto bausmę.

Keleivį VSAT pareigūnai išlaipino iš mikroautobuso ir perdavė paieškos iniciatoriui.

Dar vienas policijos ieškotas asmuo sulaikytas Vilniaus oro uoste. VSAT Vilniaus rinktinės Vilniaus oro uosto užkardos pareigūnai antradienio naktį patikrino reisu iš Belfasto atskridusių keleivių dokumentus.

Kontrolės metu pasieniečiai nustatė, kad vieno iš šiuo reisu atskridusių keleivių, 21 metų šilutiškio, ieško policija. Vyriškio, nuteisto už baudžiamojo nusižengimo padarymą, paiešką nuo 2015 metų spalio mėnesio paskelbė Tauragės apskrities policija. Sulaikytasis perduotas Vilniaus policijos pareigūnams.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 386 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio teisėsaugininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.