Joliškio r. policininkai kratų metu aptiko 2 kontrabandinių cigarečių taškus

Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnai vykdydami kovą su šešėline ekonomika bei tęsdami vagysčių iš negyvenamų namų ir patalpų ikiteisminius tyrimus, atliko kratas pas asmenis galimai superkančius vogtus daiktus ar užsiimančius neteisėta veikla.

Joliškio r. policininkai kratų metu aptiko 2 kontrabandinių cigarečių taškus.<br>Šiaulių apskr. VPK nuotr.
Joliškio r. policininkai kratų metu aptiko 2 kontrabandinių cigarečių taškus.<br>Šiaulių apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2016, 10:40 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:59 PM

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, pareigūnų darbas pasiteisino. Atliekant kratą 52-ų metų Gaižaičių kaimo gyventojo sodyboje rasta ir išimta 448 cigarečių pakelių „Fest“, kurie turėjo trečiųjų šalių banderoles ir nebuvo paženklinti LR teisės aktų nustatyta tvarka.

Cigarečių bendra vertė 1120 eurų. Sodybos šeimininkas paaiškino, kad cigaretes įsigijo iš nepažįstamo asmens, atvežusio į namus ir pasiūliusio nusipirkti pigiau nei parduotuvėje.

Cigaretes sakė pirkęs po 1,40 euro už pakelį. Už neteisėtą nelietuviško pavyzdžio banderolėmis pažymėtų cigarečių laikymą vyras jau buvo baustas 2014 metais. Už dabar rastas neteisėtai laikomas cigaretes jam gresia bauda nuo 1448 iki 2896 eurų bauda ir rūkalų konfiskavimas.

Policijos pareigūnams įkliuvo ir Joniškio miesto Siauruko gatvėje gyvenantis 54 metų vyras. Jo namuose rastas 41 pakelis „NZ Gold“ , 28 pakeliai „Minsk Superslims“ ir 4 pakeliai „Fest“ kontrabandinių cigarečių. Kontrabandinių cigarečių mėgėjo laukia bauda nuo 289 iki 1448 eurų su prekių konfiskavimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.