Pareigūnai Vilniuje išsiaiškino nemažą skaičių perkančių ir parduodančių narkotikus

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato kriminalistai vykdė policinę priemonę, skirtą narkotinių medžiagų vartojimo bei platinimo kontrolei. Per keletą dienų jiems pavyko sučiupti nemažai asmenų, įsigijusių arba platinusių narkotines medžiagas, praneša Vilniaus apskrities VPK.

Pareigūnai Vilniuje išsiaiškino nemažą skaičių perkančių ir parduodančių narkotikus.<br>Vilniaus apskrites VPK nuotr.
Pareigūnai Vilniuje išsiaiškino nemažą skaičių perkančių ir parduodančių narkotikus.<br>Vilniaus apskrites VPK nuotr.
Pareigūnai Vilniuje išsiaiškino nemažą skaičių perkančių ir parduodančių narkotikus.<br>Vilniaus apskrites VPK nuotr.
Pareigūnai Vilniuje išsiaiškino nemažą skaičių perkančių ir parduodančių narkotikus.<br>Vilniaus apskrites VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 23, 2016, 4:12 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:56 AM

Sekmadienį pareigūnai sustabdė taksi automobilį, kurį vairavo V. S. (gim. 1973 m.). Patikrinus automobilio saloną ir jame esančius asmenis, pas I. J. (gim. 1990 m.) buvo rasti 3 folijos lankstinukai, o pas A. V. (gim. 1982 m.) – 4 lankstinukai su, įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, taip pat dėl lenkimo vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas. Visi įtariamieji buvo uždaryti į areštinę.

Atlikę pirminius procesinius veiksmus, pareigūnai nedelsdami nuvyko į taborą ir atliko kratą viename jo namų. Per kratą rasta 19 folijos lankstinukų su galbūt narkotinėmis medžiagomis.

Sulaikyta ir uždaryta į areštinę anksčiau už narkotinių medžiagų platinimą teista ir ką tik iš įkalinimo įstaigos išėjusi taboro gyventoja S. B. (gim. 1975 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis su tikslu jas platinti.

Pirmadienį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, tikrindami informaciją dėl narkotikų platinimo, Vilniuje, Savanorių prospekte, patikrino T. M (gim. 1977 m.), pas kurį buvo rasti 2 folijos lankstinukai su milteliais viduje, įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Pareigūnai nustatė, kad šis vyriškis narkotines medžiagas įsigijo iš A. R. (gim. 1987 m.). Jo namuose atlikus kratą, rastos priemonės narkotinėms medžiagoms fasuoti bei nusikalstamu būdu įgyti grynieji pinigai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis su tikslu ir be tikslo jas platinti. Abu įtariamieji uždaryti į areštinę. Antradienį kriminalistai Vilniuje, stočių rajone, sulaikė K. Z. (gim. 1996 m.), kurios striukės kišenėje rado 2 folijos lankstinukus su narkotinėmis medžiagomis. Pareigūnai operatyviai išsiaiškino, kad narkotinės medžiagos buvo platinamos Naujininkų mikrorajone, viešose vietose tarp gimdymo namų ir cerkvės.

Gavus reikalingų duomenų, nedelsiant nuvykta į butą, kuriame galėjo būti platinamų narkotikų ir sulaikytas V. V. (gim. 1993 m.) ir V. K. (gim. 1972 m.) (Paaiškėjo, kad V. K. policijos ieškomas dėl padaryto nusikaltimo).

Jų namuose atlikus kratą buvo rasti 67 folijos lankstinukai su narkotinėmis medžiagomis, priemonės joms fasuoti ir grynieji pinigai, įsigyti nusikalstamu būdu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis su tikslu ir be tikslo jas platinti. Abu įtariamieji buvo uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.