Į Londoną išsiruošusi visiškai girta klaipėdietė vežėsi vaikus, šunį ir jūrų kiaulytes

Šiaulių apskrities policija paviešino vaizdo medžiagą, kaip buvo sustabdyta visiškai girta moteris, variavusi automobilį ir kartu su savimi vežusi du vaikus.

Į Londoną išsiruošusi visiškai girta klaipėdietė vežėsi vaikus, šunį ir jūrų kiaulytes.<br>Stop kadras iš policijos filmuotos medžiagos
Į Londoną išsiruošusi visiškai girta klaipėdietė vežėsi vaikus, šunį ir jūrų kiaulytes.<br>Stop kadras iš policijos filmuotos medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-13 08:10, atnaujinta 2017-04-12 07:34

Vaizdo medžiagą policija paviešino socialiniame tinkle „Facebook“. Čia pat pateiktoje informacijoje rašoma, kad į Londoną susiruošusi girta klaipėdietė prabangiame „Mercedes Benz“ automobilyje vežėsi dvi 5 metų mergaites, šunį ir dvi jūros kiaulytes. Pareigūnai ją sustabdė trečiadienio vakarą, apie 21 val. 30 min., Šiauliuose, Pramonės g. ir Išradėjų g. sankryžoje, iš pilietiškų šiauliečių gavę pranešimą apie įtartinai manevruojantį automobilį.

30 metų moteris pūsti į alkotesterį sutiko tik po ilgų derybų. Iš pradžių aiškino, kad jos dėdė pareigūnas, kelis kartus prašėsi paleidžiama ir siūlė pareigūnams nusisegti kameras, kad nebūtų toliau fiksuojamas pažeidimas. Vairuotoja įpūtė 2,22 promilės.

Klaipėdietė sakė, kad susipyko su vyru, kelyje prie Kryžkalnio gėrė kavos su brendžiu, o kitą dieną skris į Angliją. Tačiau keliauti moteriai teko ne į Londoną, o į areštinę, kur praleido pora dienų.

Penktadienį teismas skelbs nuosprendį.

„Galima tik pasidžiaugti, kad ši kelionė baigėsi laimingai ir kartu vykę vaikai nenukentėjo, juos pareigūnai nuvežė į Pakruojį, pas giminaičius“, – rašoma policijos informacijoje.

Vaizdo medžiagą galite peržiūrėti žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.