Kaune sulaikytas heroino platintojas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Kaune sulaikytas heroino platintojas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Kaune sulaikytas heroino platintojas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Kaune sulaikytas heroino platintojas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Kaune sulaikytas heroino platintojas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 27, 2017, 4:24 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 8:05 AM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, atliekant ikiteisminį tyrimą, š.m. sausio 25 d. buvo sulaikytas 1953 m. gimęs vyras, kuris įtariamas narkotinių medžiagų – heroino, platinimu Kauno mieste.

Įtariamojo gyvenamojoje vietoje atlikta krata, kurios metu pareigūnai rado galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Pastarųjų kiekį bei koncentraciją tikslina specialistai. Taip pat rasta pakuočių skirtų ruošti pardavimui narkotines ar psichotropines medžiagas, švirkštų.

Tą pačią dieną, atliekant ikiteisminį tyrimą, sulaikyti dar du asmenys, kuriems įteikti pranešimai apie įtarimą dėl narkotinių medžiagų įgijimo. Asmenys su savimi turėjo galimai narkotinės medžiagos – heroino (kiekis ir koncentracija taip pat tikslinama), kurį įgijo būtent iš 1953 m. gimusio piliečio, įtariamojo narkotinių medžiagų platinimu.

Ikiteisminiame tyrime šiuo metu įtariamajam įteikti įtarimai dėl penkių nusikalstamų veikų, dar penkiems asmenims įteikti pranešimai apie įtarimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.