Surišo kaimyną, o išlaisvinęs pasiūlė išgerti

Strėžiūnų kaime (Varėnos r.) namuose sumuštas ir virve surištas vyras, po to paties skriaudiko išvaduotas, sutiko eiti pas jį į svečius išsiaiškinti santykių ir aplaistyti konflikto alkoholiu.

Pažįstamas vyras užsuko įtūžęs ir grasindamas šeimininkui susidoroti prieš jį panaudojo fizinę jėgą, virve surišo rankas ir kojas, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir žiebtuvėlį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Pažįstamas vyras užsuko įtūžęs ir grasindamas šeimininkui susidoroti prieš jį panaudojo fizinę jėgą, virve surišo rankas ir kojas, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir žiebtuvėlį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

2017-02-07 13:39, atnaujinta 2017-04-10 14:44

Praėjusio sekmadienio vakarą, apie 22 valandą 30 minučių, trisdešimtmetis strėžiūniškis sulaukė vėlyvo svečio – tame pačiame kaime savaitgalius kitoje sodyboje dažnai leidžiančio 44 metų vilniečio.

Pažįstamas vyras užsuko įtūžęs ir grasindamas šeimininkui susidoroti prieš jį panaudojo fizinę jėgą, virve surišo rankas ir kojas, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir žiebtuvėlį.

Tačiau greit skriaudikas pats išlaisvino savo auką ir pakvietė eiti pas jį drauge išgerti, kad draugiškai išsiaiškintų santykius ir baigtų konfliktą.

Nukentėjusysis svečiuose sutiktam kaimynui prasitarė, kas neseniai atsitiko, o šis prieš pat vidurnaktį iškvietė policijos pareigūnus.

Jie prie stalo rado bepuotaujančius neseniai įvykusio konflikto dalyvius.

Įtariamajam nustatytas 1,39 promilės girtumas – jis uždarytas į areštinę.

Nukentėjusysis buvo dar stipriau išgėręs – 1,65 promilės, bet sugebėjo pats grįžti į namus išsiblaivyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.