Iš Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos išsiųsti lietuviai buvo ieškomi gimtinėje

Į Vilnių už Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos įstatymų pažeidimus buvo grąžinti du lietuviai. Vienas iš jų, Druskininkų gyventojas, dėl nusikaltimo buvo ieškomas Lietuvoje. Kitas, prieš 7 metus į Didžiąją Britaniją išvykęs vyras, Lietuvoje ieškotas kaip dingęs be žinios.

Iš Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos išsiųsti lietuviai buvo ieškomi gimtinėje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Iš Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos išsiųsti lietuviai buvo ieškomi gimtinėje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2017, 9:49 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:20 AM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, ketvirtadienį Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Prancūzijos už įstatymų pažeidimus grąžintą 20-metį Druskininkų gyventoją. Tikrindami jo dokumentus pasieniečiai nustatė, kad šio asmens nuo praėjusių metų vasario 4 d. kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu ieškojo Druskininkų policija.

Sulaikytasis perduotas sostinės policijos pareigūnams.

Tą pačią dieną į Vilnių iš Londono atskrido už Didžiosios Britanijo įstatymų pažeidimus išsiųstas 49-erių Lietuvos pilietis. Jis gyvenamąją vietą buvo deklaravęs Didžiojoje Britanijoje. Išsiųstas lietuvis neturėjo asmens tapatybės dokumentų, tik Lietuvos diplomatinės atstovybės išduotą grįžimo pažymėjimą.

Pasieniečiai išsiaiškino, kad Radviliškio policija šio asmens kaip dingusio be žinios paiešką paskelbė šių metų sausio 20 d. VSAT pareigūnams vyras papasakojo, kad į Didžiąją Britaniją užsidirbti išvyko dar 2010 m.

Pasieniečiai informavo paieškos iniciatorių ir po konsultacijų su juo bei dokumentų formalumų sutvarkymo šį asmenį paleido.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.