Girtas vyras parduotuvės lankytojus gąsdino peiliu

Šalčininkų rajono Poškonių kaimo parduotuvėje pasieniečiai sulaikė joje siautėjusį neblaivų asmenį, kuris parduotuvės lankytojus gąsdino peiliu, praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Girtas vyras parduotuvės lankytojus gąsdino peiliu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Girtas vyras parduotuvės lankytojus gąsdino peiliu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 10:21 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:30 AM

Penktadienį į VSAT Vilniaus rinktinės Gintaro Žagunio užkardos pasieniečius kreipėsi Šalčininkų rajono Poškonių kaimo seniūnas. Jis paprašė pagalbos – Poškonių kaime esančioje parduotuvėje siautėjo neblaivus vyras.

Poškonys yra vadinamojoje Dieveniškių kilpoje, kurioje pasieniečiai yra vieninteliai teisėsaugos atstovai, todėl vietiniai gyventojai į juos kreipiasi ištikus įvairiems incidentams ar nelaimėms.

G. Žagunio užkardos pareigūnai iškart nuvyko į minėtą parduotuvę. Jos vedėja nurodė, kad chuliganas iš įvykio vietos ką tik pasišalino. Gauta žinių, kad vyras parduotuvėje elgėsi chuliganiškai, keikėsi, šūkavo, pirkėjus gąsdino peiliu.

Pagal gautą jo apibūdinimą pasieniečiai Poškonyse netrukus chuliganą sulaikė ir pristatė į savo užkardą. 38-erių vietinis gyventojas buvo akivaizdžiai neblaivus. Asmens patikros metu pasieniečiai pas jį rado lenktinį peilį.

Pasieniečiai sulaikytąjį perdavė iškviestiems Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams, kurie toliau aiškinsis įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.