Pareigūnams melagingai pranešė apie ginklą ir įkliuvo dėl nelegalaus alkoholio

Antradienį dėl galimo smurto į Jurbarko rajono gyventojo namus atvykę pareigūnai rado per 200 litrų nelegalaus alkoholio, pranešė Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pareigūnams melagingai pranešė apie ginklą ir įkliuvo dėl nelegalaus alkoholio.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnams melagingai pranešė apie ginklą ir įkliuvo dėl nelegalaus alkoholio.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2017, 10:43 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:23 PM

Vakare buvo gautas 1973 metais gimusios moters pranešimas, kad sugyventinis jos neįsileidžia į savo namus, be to, turi šaunamąjį ginklą. Kadangi atvejis priskiriamas smurtui artimoje aplinkoje, pareigūnai skubiai į jį sureagavo.

Jiems atvykus paaiškėjo, kad tiek moteris, tiek jos 1966 metais gimęs sugyventinis teisėsaugai yra gerai žinomi. Pareigūnus moteris iškvietė, nes ją įžeidė faktas, jog vyras jos neįsileido į namus.

Kadangi paskambinusi moteris užsiminė apie ginklą, pareigūnai patikrino šią informaciją ir ginklo nerado, tačiau aptiko talpas su alkoholio kvapą turinčiais skysčiais. 185 skirtingo kiekio talpose buvo iš viso 224 litrai skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą.

Pasak policijos, keršydama vyrui, kuris moters tiesiog neįsileido į savo namus, ji nusipelnė protokolo už melagingus parodymus.

Dėl namuose rasto alkoholio kvapą turinčio skysčio atsakomybę prisiėmė šeimininko bičiulis, gimęs 1970 metais, jis sulaikytas, skystis paimtas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.