Nuo smurtaujančių tėvų nukentėjo dar trys vaikai

Pastarosiomis dienomis nuo smurtautojų nukentėjo dar trys vaikai. Dar keli vaikai patyrė emocinį smurtą, nes suaugusieji smurtavo jų akivaizdoje.

Nuo smurtaujančių tėvų nukentėjo dar trys vaikai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Nuo smurtaujančių tėvų nukentėjo dar trys vaikai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2017, 8:39 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:55 AM

Pirmadienį apie 11 val. 37 min. Šiauliuose, Dainų gatvėje, į kliniką atvyko 24 metų moteris su kūdikiu. Jo pakaušyje medikai nustatė kraujosruvą. Aplinkybės aiškinamos. Mergaitė laikinai apgyvendinta kūdikių namuose. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tos pačios dienos vakarą apie 20 val. Jurbarko rajone, namuose Vadžgirio miestelyje, neblaivi (0,47 prom. alkoholio) 36 metų moteris ranka du kartus sudavė 14-metei podukrai per veidą, taip sukeldama jai fizinį skausmą.

Pasak Policijos departamento, namuose buvo trys mažamečiai ir du nepilnamečiai vaikai, kurie įvykio metu buvo kitame kambaryje ir įvykio nematė. Visi vaikai palikti su tėvu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šeštadienį apie 21 val. Pakruojo rajone, Linkuvoje, namuose 27 moteris smurtavo prieš 30-metį vyrą ir 8 metų vaiką. Nukentėjusieji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienio vakarą apie 21 val. 30 min. Telšiuose, Vilniaus gatvėje, 32 metų vyras mažametės dukros akivaizdoje smurtavo prieš buvusią sugyventinę bei kelis kartus kumščiu į veidą sudavė vyrui, bandžiusiam užstoti moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.