Policijos pareigūnams vyras grasino peiliu

Sugyventinis sužalojo moterį, o paskui su peiliu šakojosi prieš policijos pareigūnus. Panaudojant dujas ir elektroimpulsinį prietaisą neblaivus vyras buvo sulaikytas.

Į moters automobilį „Ford Focus“ įsėdo nepažįstamas vyriškis, rankoje laikydamas peilį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Į moters automobilį „Ford Focus“ įsėdo nepažįstamas vyriškis, rankoje laikydamas peilį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2017, 8:13 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 10:31 AM

Pirmadienį apie 2 val. 30 min. Kaune, V. Kudirkos g., policijos pareigūnams atvykus dėl smurto artimoje aplinkoje, prie gyvenamojo namo rasta sumuštu veidu moteris (gimusi 1992 m.), kuri paaiškino, kad konflikto metu bute buvo sužalota sugyventinio (gimusio 1980 m.).

Bandant užeiti į buto vidų, pastarasis nevykdė policijos pareigūnų reikalavimų ir durų neatidarė, o per langą demonstravo peilį jiems grasindamas.

Išlaužus buto duris, vyras užsimojo peiliu bei pagrasino su pareigūnais susidoroti. Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės vyriausiesiems patruliams panaudojus ašarines dujas bei elektroimpulsinį prietaisą „Taser“, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sveikatos sutrikdymo ir pasipriešinimo pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.