Areštinėje atsidūrė Molėtuose siautėję automobilių „VW Golf“ siaubai

Molėtų policija savaitgalį sulaikė ir uždarė į areštinę du jaunuolius, įtariamus automobilių vagystėmis. Įtariamuosius sudomino mažiausiai trys „VW Golf“ automobiliai. Dar vienas jaunuolis Molėtuose įkliuvo su Utenoje vogtu „VW Golf“.

Areštinėje atsidūrė Molėtuose siautėję automobilių „VW Golf“ siaubai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Areštinėje atsidūrė Molėtuose siautėję automobilių „VW Golf“ siaubai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2017, 1:00 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:12 AM

Visų pirma Molėtų policijoje šeštadienį buvo gautas 1938 m. gimusio vietos gyventojo pareiškimas, kad nuo vidurnakčio iki 5 val. ryto, Molėtuose, iš daugiabučio kiemo, esančio adresu J.Janonio g. 21, buvo pavogtas jam priklausantis automobilis „VW Golf“ (pagamintas 1988 m.).

Po kiek laiko automobilis buvo surastas.

Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai dėl šios vagystės netruko sulaikyti du įtariamuosius. Už grotų atsidūrė neblaivus (0,82 prom.) Molėtų r., Alantos seniūnijos gyventojas Ugnius Š. (gim. 1995 m.) ir taip pat girtas (2,07 prom.) Molėtų r., Suginčių seniūnijos gyventojas Dominykas K. (gim. 1997 m.).

Aiškinantis senolio automobilio vagystę, policija gavo duomenų, kad sulaikyti jaunuoliai gali būti susiję su dar pora tą pačią naktį įvykdytų vagysčių. Policijai paskambinęs 1969 m. gimęs Molėtų gyventojas pranešė, kad nuo penktadienio 21 val. 30 min. iki šeštadienio 5 val. 30 min. buvo pavogtas jam priklausantis automobilis „VW Golf“ (pagamintas 1994 m.).

Automobilis stovėjo visai netoli pavogto senolio automobilio – Molėtuose, J. Janonio g. 19 namo kieme.

Vėliau automobilis rastas už 250 metrų, Molėtuose, J. Janonio g. Buvo sugadinta automobilio užvedimo spynelė, apgadintas priekinis dešinys ratas, dingo galinis valstybinis numeris. Padaryta žala tikslinama.

Ir dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, nusikaltimu įtariami tie patys jaunuoliai.

Po kelių valandų gautas dar vienas pranešimas. 1954 m. gimęs vietos gyventojas pareigūnus informavo, kad nuo penktadienio 16 val. iki šeštadienio 9 val. Molėtuose, Melioratorių g. 9, iš automobilių stovėjimo aikštelės buvo pavogtas jam priklausantis automobilis „VW Golf“ (pagamintas 1994 m.).

Vyras teigia patyręs 300 eurų žalą.

Automobilis po avarijos rastas Molėtų r., Videniškių seniūnijoje, Videniškių kaime.

Ir šiuo nusikaltimu įtariami tie patys du jaunuoliai.

Dar vienas vogtas automobilis „VW Golf“ (pagamintas 1988 m.) Molėtuose sulaikytas sekmadienį apie 23 val. 21 min. Paaiškėjo, kad Turgaus g. sustabdyta mašina buvo pavogta Utenoje, Vaižganto g.

Automobilį vairavęs jaunuolis (gim. 1995 m.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.