Pasimatyme su feisbuko draugėmis – pasala kauniečiui

Bandymas flirtuoti su nepažįstamomis merginomis socialiniuose tinkluose 19 metų kauniečiui baigėsi šoku. Feisbuko draugės jį įviliojo į spąstus, o trys nematyti vaikinai pririšo prie medžio ir apiplėšė.

Kleboniškio miške apiplėštas ir prie medžio pririštas vaikinas išsilaisvino.
Kleboniškio miške apiplėštas ir prie medžio pririštas vaikinas išsilaisvino.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys („Lietuvos rytas“)

2017-03-18 06:39, atnaujinta 2017-04-07 19:19

Ketvirtadienio rytą, apie 6 valandą, Kauno policija gavo 19-mečio kauniečio pranešimą, kad jį Kleboniškio miške užpuolė trys nepažįstami vaikinai ir grasindami pistoletu pririšo prie medžio.

Plėšikai atėmė laikrodį, mobilųjį telefoną ir 2005 metų gamybos automobilį „Opel Meriva“.

Tačiau trileriu dvelkianti istorija baigėsi ne taip blogai – Kauno policija greitai demaskavo tris įtariamuosius ir penktadienio rytą sulaikė. Vienas jų – nepilnametis.

16 metų vaikinas jau baustas už plėšimus. Jam skirta vienų metų lygtinio paleidimo bausmė dar nepraėjusi, o jis drauge su kitais dviem asmenimis vėl nusikalto.

Kiti du sulaikyti jaunuoliai taip pat teisti už plėšimus ir narkotinių medžiagų vartojimą, o vienas – ir už smurtą artimoje aplinkoje.

19-mečiui apie 2 val. nakties paskambino dvi tik iš socialinių tinklų pažįstamos merginos ir paprašė iš Kaune esančio Dainavos rajono jas parvežti namo.

Vaikinas žadėjo atvykti baigęs darbą. Atvažiavęs į sutartą vietą jis pamatė, kad su merginomis yra trys jam nepažįstami vaikinai.

Parvežęs merginas 19-metis toliau važinėjosi su nepažįstamaisiais. Netrukus prie kompanijos prisidėjo dar du vaikinai. Vairuotojui buvo liepta važiuoti į mišką.

Tuomet pagrasinus ginklu jis buvo pririštas prie medžio ir paliktas.

Plėšikai paėmė vaikino laikrodį, telefoną ir išvažiavo jo automobiliu. Nukentėjusysis po kiek laiko sugebėjo pats išsivaduoti ir nueiti iki artimiausių gyventojų. Jie paskambino policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.