Psichinę būklę nuspręsta patikrinti vyrui, bandžiusiam į autobusiuką įvilioti mažametę

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai į Valstybinį psichikos sveikatos centrą pristatė asmenį, neaiškiais ketinimais viliojusį mergaitę įsėsti į jo automobilį – sidabraspalvį autobusiuką.

Psichinę būklę nuspręsta patikrinti vyrui, bandžiusiam į autobusiuką įvilioti mažametę.
Psichinę būklę nuspręsta patikrinti vyrui, bandžiusiam į autobusiuką įvilioti mažametę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2017, 3:29 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:04 AM

Dar vakar, apie 18 val. 19 min., į policiją kreipėsi 2008 m. gimusios mergaitės mama.

Ji pranešė, kad prieš 13 val. Trakų rajone, Lentvaryje, jos dukrai einant iš mokyklos, ją pradėjo sekti sidabrinės spalvos autobusiukas, kurio nepažįstamas vairuotojas kvietė moksleivę prieiti prie jo automobilio.

Mergaitei pradėjus bėgti link žmonių, jis pradėjo vytis, kviesdamasis pas save. Nepavykus prisivilioti, vyras pasišalino.

Vilniaus apskrities policijos įstaigos pareigūnai pradėjo intensyvias jo paieškas. Joms labai padėjo tai, kad šiandien į Trakų rajono policijos komisariatą atėjusi kreipėsi Trakuose gyvenanti 7 ir 9 metų amžiaus berniukų motina, kuriai sukėlė įtarimų sidabro spalvos autobusiuko vairuotojas.

Jai su sūnumis stovint autobusų stotelėje, jis privažiavo, atsidarė langą ir keistai šypsojosi vaikams. Vėliau nuvažiavo.

Operatyviai surinkus daugiau duomenų ir atlikus jų analizę, Trakų rajono policijos komisariato darbuotojai netruko nustatyti ieškoto asmens tapatybę ir gyvenamąją vietą.

Nuvykus į jo namus, pareigūnus pasitiko įtariamojo dukra, paaiškinusi, kad tėvelis miega, be to, serga „liga“ ir gali nesiorientuoti aplinkoje.

Įvertinę padėtį, pareigūnai nuvežė vyrą į ligoninę. Jokios žalos vaikams nepadaryta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.