Internete paviešintas vaizdo įrašas jaunuoliui gali baigtis kalėjimu

Jaunuolis užsidėjo kaukę, pridėjo prie galvos ginklą ir nusifilmavo, o vaizdo įrašą paviešino pažinčių svetainėje. Šis neva pokštas vaikinui gali atsirūgti. Mat Jonavos rajono policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Jaunuolis internete pasidalijo vaizdo įrašu, kaip ginklu taikosi sau į galvą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Jaunuolis internete pasidalijo vaizdo įrašu, kaip ginklu taikosi sau į galvą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-28 16:28, atnaujinta 2017-04-28 17:52

Balandžio viduryje Jonavos policijos pareigūnai sulaukė anoniminio pranešimo, jog internetinėje pažinčių svetainėje jaunuolis, paslėpęs savo veidą kauke, demonstruoja, kaip šaunamuoju ginklu taikosi sau į galvą.

Pareigūnai operatyviai sureagavo į šį pranešimą ir greičiau nei per parą nustatė, jog besifilmavęs vyras yra Jonavos rajono gyventojas, gimęs 1995 metais.

Jaunuolis pareigūnams teigė, jog tokį vaizdo įrašą padarė norėdamas pajuokauti. Gyvenamojoje vietoje rastos dvi kulkos ir du galimai šaunamieji ginklai.

Vyras teigė, kad šie ginklai priklauso jam, tačiau leidimų jiems neturėjo. Už tai vyrui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už jų teikiamą informaciją bei ragina visuomet informuoti apie galimai daromus teisės pažeidimus.

Policijaaip pat primename, kad informacija elektroninėje erdvėje, socialiniuose tinkluose yra nuolatos stebima, tad  elkimės atsakingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.