Nuo plėšiko per 5 min. Vilniuje nukentėjo dvi moterys ir vaikas: patruliai sukelti ant kojų

Vilniaus policija metė gana dideles pajėgas įžūliam plėšikui medžioti. Pirmadienį apiplėšęs moterį su vaiku, jaunas nusikaltėlis spruko kiemais. Kiek anksčiau netoliese bandyta apiplėšti dar vieną moterį, tačiau ar abu nusikaltimai susiję - kol kas nežinia.

 Vilniaus policijos patruliai sukelti ant kojų: nuo plėšiko per 5 minutes nukentėjo dvi moterys ir vaikas.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Vilniaus policijos patruliai sukelti ant kojų: nuo plėšiko per 5 minutes nukentėjo dvi moterys ir vaikas.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jun 19, 2017, 12:25 PM, atnaujinta Jun 19, 2017, 1:09 PM

Pirmadienį apie 11 val. 58 min. Vilniaus policijai paskambinusi moteris pranešė, kad Sausio 13-osios g. ją ir dukrą užpuolė maždaug 20 metų aukštas vyras.

Užpuolikas moterį ir vaiką parvertė ant žemės, pagrobė moters rankinę ir paspruko kiemais. Moteris teigė, kad greitosios pagalbos medikų pagalbos nei jai, nei dukrai nereikia, per apiplėšimą niekas nenukentėjo.

Gaudyti nusikaltėlio pasiųstos nemažos policijos pajėgos - Karoliniškių kiemus naršyti pradėjo mažiausiai keturi policijos ekipažai.

Kiek anksčiau, apie 11 val. 53 min. dar viena moteris policijai pranešė apie nesėkmingą bandymą apiplėšti. Pasak skambinusios moters, plėšikas ją užpuolė Architektų g.

Trenkęs kumščiu į veidą, nusikaltėlis iš moters bandė atimti rankinę, tačiau jam nepavyko. Nieko nepešęs nusikaltėlis spruko, o jo aukai dėl veido prireikė medikų pagalbos.

Kol kas neaišku ar abu šie užpuolimai gali būti susiję. Abiejų nusikaltimų vietos yra netoli viena nuo kitos - jas skiria vos keli šimtai metrų ir kalva, ant kurios stovi Vilniaus televizijos bokštas.

Vilniaus policija pradėjo abiejų įvykių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.