Alytuje pareigūnas per plauką išvengė susidūrimo su girto vyro automobiliu

Alytaus apskrities policijos pareigūnas per plauką išvengė susidūrimo su kitu automobiliu. Pareigūnas nusprendė pasekti keistai manevruojančią transporto priemonę, o tuomet paaiškėjo, jog vairuotojas - girtas.

 Alytuje pareigūnas per plauką išvengė susidūrimo su girto vyro automobiliu.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
 Alytuje pareigūnas per plauką išvengė susidūrimo su girto vyro automobiliu.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 12:22 PM, atnaujinta Jun 20, 2017, 12:27 PM

Kaip praneša Alytaus apskrities policija, incidentas įvyko šeštadienį, apie 3 val.,Alytuje, Vingio gatvėje.

Alytaus AVPK Veiklos skyriaus tyrėjas Romas Gritė, grįždamas namo po tarnybos Alytaus miesto šventėje, vos išvengė susidūrimo su kitu automobiliu. 

Gretimoje gatvėje, iš šalutinio kelio, į važiuojamąją dalį staiga įvažiavo automobilis „Opel Vectra“. Vien dėl staigios pareigūno reakcijos nelaimės išvengta. 

Nors pareigūnas po įtemptos darbo dienos ir skubėjo namo, tačiau įtardamas, kad minėto automobilio vairuotojas gali būti neblaivus ir kelti grėsmę aplinkiniams, nutarė jo taip lengvai nepaleisti.

Persekiodamas jis bandė skambinti bendruoju pagalbos telefonu, tačiau priešpriešiais pamatė kelių policijos patrulių ekipažą. 

Pamirksėjęs šviesomis, sustojusiems kolegoms jis aiškiai išdėstė visą situaciją ir tarnyboje esantys pareigūnai ėmėsi tolesnių veiksmų. 

Žiburio gatvėje sustabdžius patikrinti automobilį „Opel Vectra“, paaiškėjo, kad prie vairo sėdintis devyniolikmetis apgirtęs. Jam nustatytas 1,81 promilės girtumas.

Pažeidėjas sulaikytas ir uždarytas į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo esant neblaiviam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.