Drąsi moteris Anykščių rajone sulaikė girtą vairuotoją

Policija praneša apie drąsią moterį, kuri nebūgo girto vairuotojo ir jį sulaikė. Netrukus atskubėję pareigūnai girtuoklį uždarė į areštinę.

 Drąsi moteris Anykščių rajone sulaikė girtą vairuotoją.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
 Drąsi moteris Anykščių rajone sulaikė girtą vairuotoją.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2017, 9:16 AM, atnaujinta Jun 21, 2017, 9:27 AM

Kaip rašoma policijos pranešime, birželio 18 – osios vakare, apie 22 val. 30 min. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą apie neblaivų, nuo Svėdasų link Utenos, važiuojantį vairuotoją. 

Kaip paaiškėjo vėliau, neblaivų vairuotoją pastebėjo paskui jį važiuojanti kita vairuotoja. Moteris pastebėjusi, kad prieš ją, tą pačia kryptimi važiuojantis automobilis pavojingai manevruoja, apie tai pranešė Bendrajam pagalbos centrui ir  važiavo paskui automobilį.

Moteris elgėsi labai ryžtingai – ji ne tik sekė paskui pavojingai važiuojantį automobilį, bet dar signalizavo automobilio šviesomis, siekdama, kad prieš ją važiuojantis automobilis sustotų.

Kelio išplatėjime automobiliui sustojus, drąsi moteris sustojo, priėjo prie įtartinai važiavusio automobilio ir atidariusi jo dureles bei nepabūgusi akivaizdžiai neblaivaus vairuotojo, iš užvedimo spynelės ištraukė automobilio raktelius. 

Netrukus įvykio vietoje pasirodė ir policijos pareigūnai, kurie sulaikė neblaivų vairuotoją. Utenos apskrities VPK Anykščių r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Nors policija savo pranešime neskelbia nei vairuotojo girtumo, nei kitų įvykio smulkmenų, lrytas.lt duomenimis, automobilį „Renault Safrane“ vairavęs vyras buvo uždarytas į areštinę.

Incidentas įvyko Anykščių r., Svėdasų seniūnijoje, Žaliosios kaime. Po sulaikymo Utenoje, Taikos g., gyvenantis vyras (gim. 1978 m.) į alkotesterį įpūtė 2,94 prom.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?