Vilniuje sučiuptas narkotikus platinęs pataisos namų prižiūrėtojas

Kalėjimų departamentas praneša apie sulaikyta pataisos namų darbuotoją, kuris įtariamas narkotikų platinimu.

Vilniuje sučiuptas narkotikus platinęs pataisos namų prižiūrėtojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje sučiuptas narkotikus platinęs pataisos namų prižiūrėtojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2017, 1:28 PM, atnaujinta Jun 23, 2017, 1:32 PM

Ketvirtadienį Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Imuniteto skyriaus pareigūnai, realizuodami gautą kriminalinės žvalgybos informaciją apie galimai daromą nusikalstamą veiką, susijusią su narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimu Vilniaus mieste, ir bendradarbiaudami su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus ir Viešosios tvarkos valdybos Mobiliosios kuopos pareigūnais, padėjo policijos pareigūnams identifikuoti nusikalstamos veikos padarymu įtariamus asmenis ir juos sulaikyti

Nustatyta, kad sulaikytieji tai – Vilniaus pataisos namų Apsaugos ir priežiūros skyriaus prižiūrėtojas J. Z. (gim. 1996 m.) ir Vilniaus miesto gyventojas V. B. (gim. 1999 m.).

Nustačius nusikalstamos veikos požymius, Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamieji uždaryti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki aštuonerių metų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.