Naktį Vilniaus pareigūnai sučiupo nepilnamečių plėšikų porelę

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai, koordinuojantys mieste dirbančių policijos pajėgų darbą, sugebėjo ir patys sulaikyti plėšimu įtariamų jaunuolių grupę.  

 Naktį Vilniaus pareigūnai sučiupo nepilnamečių plėšikų porelę.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Naktį Vilniaus pareigūnai sučiupo nepilnamečių plėšikų porelę.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2017, 10:34 AM, atnaujinta Jul 19, 2017, 10:46 AM

Vėlyvą antradienio vakarą, apie 23 val. 20 min., Vilniuje, prie Kedrų gatvės 4-ojo pastato, trys  vaikinai užpuolė 1997 m. gimusį G. B., pargriovė jį ant žemės, sumušė ir atėmė striukę su kišenėje buvusiu mobiliojo ryšio telefonu, mokėjimo kortelę bei ausines. Vien tik turtinė žala siekia 400 eurų.
 
Sumuštas ir apiplėštas vaikinas atėjo į naktį dirbančią parduotuvę ir paskambino BPC telefonu 112 nurodydamas, kad plėšikai pasišalino lik Birželio 23-iosios gatvės. Šioje gatvėje yra ir Vilniaus apskrities policijos įstaigos centrinė buveinė. 

Apie 23 val. 20 min. į ją po atliktos tarnybinės užduoties automobiliu grįžo Operatyvaus valdymo skyriaus vyriausiasis specialistas Marius Zinkevičius, netrukus į pagalbą pasitelkęs darbo vietoje buvusį vyresnįjį specialistą Renaldą Kunigauską. 

Suprasdami, kad netoliese gali būti plėšime dalyvavę jaunuoliai, pareigūnai policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtu automobiliu apvažiavo Kauno ir Naugarduko gatves.  

Įsukę į Naugarduko 47-ojo namo kiema, apie 0 val. 30 min., budrūs pareigūnai pastebėjo kiemais einančius 3 vaikinus ir merginą, kurių išvaizda atitiko įtariamųjų požymius. 

1999 m. gimę vaikinai ir 2000 m. gimusi mergina sulaikomi nesipriešino, buvo perduoti Patrulių rinktinės ekipažams ir pristatyti į miesto antrąjį policijos komisariatą. Policijos tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.