Aršūs chuliganai spardė policininkus, daužė tarnybinį automobilį

Šalies policija šeštadienį pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl pasipriešinimo pareigūnams. Pirmas incidentas įvyko Kaune – apie 17 val. 15 min. A. Juozapavičiaus gatvėje, už viešosios tvarkos pažeidimą sulaikytas neblaivus (1,99 prom.) 56 metų vyras nepakluso teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams ir spyrė į koją tarnybos metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariaro Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui. Pareigūnas į medikus nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

 Trims chuliganams iš Kauno, Kaišiadorių ir Kalvarijos iškeltos bylos už pasipriešinimą policijai. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Trims chuliganams iš Kauno, Kaišiadorių ir Kalvarijos iškeltos bylos už pasipriešinimą policijai. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2017, 9:06 AM

23 val. 10 min. Kalvarijoje, parke vykusios šventės metu, neblaivus vyriškis nevykdė Marijampolės policijos tyrėjo teisėtų reikalavimų, aktyviais veiksmais priešinosi bei ranka sudavė į kairį petį. Pareigūnas dėl peties sąnario sumušimo, suteikus medicininę pagalbą, tęsė tarnybą. Įtariamasis neblaivus (1,93 prom.) 23 metų vyras taip pat atsidūrė areštinėje.

Prieš pat vidurnaktį Kaišiadorių r., Vekonių kaime, sulaikomas neblaivus vyras, kuris namo kieme lazda daužė automobilius, pasipriešino Kaišiadorių patruliams, nevykdė teisėtų jų reikalavimų, spardėsi bei įsodintas į tarnybinį automobilį „Fiat Ducato“, sudaužė jo viduje esančio sulaikymo skyriaus stiklą, skiriantį nuo automobilio salono. Įtariamasis neblaivus (1,61 prom.) 24 metų vyriškis papildė areštuotų mušeikų gretas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.