BMW vairavimo stilius taip įsiutino kitą vairuotoją, kad užtvėrė kelią ir apspardė mašiną

Telšių policija ieško „Opel Zafira“ vairuotojo, kuris kelyje užkirto kelią BMW, o šiam sustojus apspardė automobilį.  Manoma, kad  vairuotojas pamokė chuliganiškai vairavusį vaikiną, tačiau, pasak pareigūnų, tokia veika vertinama kaip viešosios tvarkos pažeidimas ir užtraukia baudžiamąją atsakomybę. 

BMW vairavimo stilius taip įsiutino kitą vairuotoją, kad užtvėrė kelią ir apspardė mašiną.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
BMW vairavimo stilius taip įsiutino kitą vairuotoją, kad užtvėrė kelią ir apspardė mašiną.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Sep 26, 2017, 12:21 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:25 PM

21 metų nukentėjusysis policijai papasakojo, kad Telšių rajono Nevarėnų miestelyje vairuojant jam priklausantį automobilį BMW, jį aplenkė bei kelią važiuoti užkirto „Opel Zafira“, iš kurios išlipęs nepažįstamas vairuotojas spyrė į BMW dureles ir jas apgadino.

Nuostolis įvertintas 50 eurų.

Pasak nukentėjusiojo, sustojęs „Opel Zafira“ vairuotojas pradėjo šaukti, kad jis esą pavojingai manevravęs, ir spyrė į mašiną. Spyriu, matyt, išliejęs susikaupusias emocijas, vyras  sėdo į savo automobilį ir nuvažiavo savo keliais.

„Nukentėjusysis policijai nurodė viešosios tvarkos pažeidėjo transporto priemonės valstybinį numerį, tačiau jis neatitinka automobilio markės, todėl tikslinamas, siekiant nustatyti įtariamąjį“, – teigė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pagal Baudžiamąjį kodeksą įtariamajam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.