Išgertuves skolon jaunam šeduviui primins nuskusti plaukai

Būti vaišinamu įpratusiam, tačiau tuo pačiu sugėrovams atsilyginti nesugebėjusiam 19 metų Šeduvos (Radviliškio r.) gyventojui negrąžintas skolas primins ne tik paakyje atsiradusi mėlynė, bet ir nuskusti plaukai. 

 Dėl negrąžintų 30 eurų egzekuciją surengę jaunuoliai skolininkui nuskuto galvos plaukus.   <br> V.Balkūno asociatyvi nuotr. 
 Dėl negrąžintų 30 eurų egzekuciją surengę jaunuoliai skolininkui nuskuto galvos plaukus.   <br> V.Balkūno asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-27 16:09

Į Radviliškio ligoninės priėmimo skyrių smurtą patyręs šeduvis kreipėsi vėlų pirmadienio vakarą. 

Neblaivus vaikinas, kuriam alkoholio matuokliu buvo nustatytas vidutinis (1,52 prom.) girtumas, pasiskundė, kad jį Šeduvoje, Kėdainių gatvėje esančiame garaže, sumušė septyni jaunuoliai.

Apžiūrėję nukentėjusįjį gydytojai konstatavo, kad jam yra sumušta galva. Atlikę tyrimus ir suteikę būtiną pagalbą medikai vaikiną išleido gydytis ambulatoriškai. 

Apie pas juos patekusį sumuštą jaunuolį gydytojai pranešė policijai. 

Jį apklaususiems pareigūnams devyniolikmetis šeduvis papasakojo, kad mušeikos jį ne tik apkūlė, bet ir nuskuto galvos plaukus. 

Nukentėjusysis paaiškino, kad egzekuciją surengę vaikinai reikalavo grąžinti 30 eurų skolą. 

Dėl savavaldžiavimo ikiteisminį tyrimą pradėję Radviliškio rajono policijos pareigūnai jau nustatė kelis devyniolikmečio skriaudikus. 

Įtariamieji – 20-25 metų amžiaus Šeduvos gyventojai. Kai kurie iš jų jau yra spėję patekti į policijos akiratį dėl viešosios tvarkos pažeidimų bei girtavimo viešoje vietoje.

Pareigūnams yra žinomas ir nukentėjusysis – šis socialinių įgūdžių stokojantis jaunuolis taip pat yra linkęs piktnaudžiauti alkoholiu.

Kai iš valstybės gaunamos pašalpos svaigalams pristigdavo devyniolikmetis neatsisakydavo būti pavaišintu arba išgerti skolon. 

Kad sugėrovų vaišingumas ir kantrybė turi ribas, šis šeduvis suprato, kai pareikalavus grąžinti skolą, to padaryti negalėjo. Sugėrovai pinigų neturintį skolininką sumušė ir nuskuto jam plaukus. 

Egzekuciją skolininkui surengusių sugėrovų laukia sunkios pagirios -  už savavaldžiavimą jiems gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo