Buvusi pareigūnė padėjo sustabdyti neblaivų taksi vairuotoją

Į pensiją išėjusi policijos pareigūnė pastebėjo neblaivų taksi vairuotoją ir neleido jam vairuoti bei iškvietė pareigūnus. Stipriai girtas ir vairuoti ketinęs vyras uždarytas į areštinę, pranešė Kauno policija. 

 Buvusi pareigūnė parduotuvės aikštelėje Kauno rajone neleido vairuoti išgėrusiam taksi vairuotojui. <br> Kauno policijos nuotr.
 Buvusi pareigūnė parduotuvės aikštelėje Kauno rajone neleido vairuoti išgėrusiam taksi vairuotojui. <br> Kauno policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2017, 4:46 PM, atnaujinta Dec 6, 2017, 5:45 PM

Pirmadienį, gruodžio 4 d., apie 19 val. Kauno policijos pareigūnai sulaukė buvusios kolegės pranešimo apie Kauno r., Domeikavos sen., parduotuvės automobilių aikštelėje esantį galimai neblaivų taksi vairuotoją.

Ilgą laiką pareigūne dirbusi ir šiuo metu pensijoje esanti R. K., pastebėjusi įtarimą keliantį vairuotoją, nedelsiant ėmėsi veiksmų, neleido neblaiviam asmeniui sėsti už vairo. 

Pareigūnai, operatyviai reagavę į gautą pranešimą, nuvyko į nurodytą vietą ir pastebėjo minėtą „Opel“ automobilį, kuriame sėdėjo 60 metų vyras. Alkoholio matuokliu vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,11 prom.

Neblaivus vairuotojas buvo sulaikytas ir pristatytas į areštinę.

„Raginame kiekvieną visuomenės narį būti pilietišku ir prisidėti prie saugumo kelyje stiprinimo - netoleruokime neblaivių vairuotojų, tokie asmenys negali dalyvauti eisme. Kilus įtarimams apie galimai neblaivų vairuotoją, nedelsiant apie tai informuokime bendruoju pagalbos telefonu 112. Tik visų bendromis pastangomis, atsakingumo ir pilietiškumo dėka sustiprinsime saugumą bei išvengsime skaudžių nelaimių keliuose“, - gyventojams primena Kauno apskrities pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.