Vilniuje toliau siautėja plėšikai: šį kartą peiliu sužalota parduotuvės darbuotoja

Vilniaus policija kol kas nesugeba pažaboti pastaruoju metu sostinėje siautėjančių plėšikų. Antradienio vakarą per eilinį apiplėšimą nukentėjo parduotuvės darbuotoja.

Vilniuje toliau siautėja plėšikai: šį kartą peiliu sužalota parduotuvės darbuotoja.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje toliau siautėja plėšikai: šį kartą peiliu sužalota parduotuvės darbuotoja.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2017, 10:37 AM, atnaujinta Dec 6, 2017, 10:49 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį apie 20 val. 50 min. Vilniuje, Grigiškėse, Jaunimo sk., į parduotuvę užėjo kaukėtas vyriškis, kuris peiliu sužalojo pardavėją (gimusi 1960 m.) ir iš kasos aparato pagrobė nenustatytą kiekį pinigų.

Nukentėjusioji dėl durtinės žaizdos krūtinėje ir rankos bei kojos sumušimų, suteikus medicinos pagalbą, išleista gydytis ambulatoriškai.

Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Grigiškėse bandyta apiplėšti ir privatų namą, tačiau šiuo atveju nusikaltėlis kažko išsigando. Kaip pranešė policija, apie 19 val. 55 min. Vilniuje, Grigiškėse, į moters (gimusi 1985 m.) namą, per neužrakintas duris, užėjo kaukėtas vyriškis, kuris grasindamas šeimininkei daiktu, panašiu į peilį, reikalavo pinigų, tačiau nieko negavęs pabėgo. 

Iki šiol panašūs apiplėšimai Vilniuje baigdavosi be kraujo praliejimo. Kiek daugiau nei per savaitę buvo apiplėštas lombardas. Tąkart pistoletu ginkluoti ir kaukėti nusikaltėliai pagrobė vertybių už keliasdešimt tūkstančių eurų.

Po kelių dienų buvo apiplėšta veterinarijos klinika. Pirmadienį kaukėtas nusikaltėlis apiplėšė odontologijos kliniką. Per šį apiplėšimą nukentėjo ir klinikos klientė, iš kurios nusikaltėlis atėmė 100 eurų.

Policija neatmeta, kad veterinarijos ir odontologijos klinikas galėjo apiplėšti ta pats asmuo.

Visi įvykiai tiriami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.