Girtos poros namuose – mįslinga drama

Šiaulių pareigūnai aiškinasi, kas sekmadienį įvyko Parko g. gyvenančios poros namuose.

Smurtu prieš mažametes dukreles sutuoktinės apkaltintas šiaulietis atsidūrė areštinėje.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Smurtu prieš mažametes dukreles sutuoktinės apkaltintas šiaulietis atsidūrė areštinėje.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-11 12:10, atnaujinta 2017-12-11 12:11

Sutuoktiniai pažėrė vienas kitam kaltinimų. 43 metų vyriškis atsidūrė areštinėje, nes žmona apkaltino jį smurtu prieš mažametes dukteris.

Pareigūnų pagalbos prireikė vidurdienį. Paskambinusi šiaulietė ėmė guostis, kad įniršęs sutuoktinis varo iš namų 5 ir 6 metukų dukreles. Moteris tikino, kad vienai mažylei tėvas netgi sudavė per veidą.

Vyriškis, kuriam buvo nustatytas lengvas girtumas (1,23 promilės), dievagojosi pirštu nelietęs vaikų. Šiaulietis sakė, kad visa ši istorija – žmonos pramanas.

Pasak vyriškio, jo sutuoktinė pati buvo dingusi ir į namus grįžo girta. Supykęs šeimininkas nepanoro jos įsileisti į namus.

Kol moteris stovėjo už durų, į lauką ėmė veržtis dukrelės. Vyriškis jas išleido pro duris, o netrukus pasirodė policijos patruliai, kuriuos išsikvietė į namus patekti negalinti moteris.  

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.