Nematytas žiaurumas Švenčionių r.: aukai grąžtu pragręžta skylė galvoje

Trečiadienį Švenčionių rajone įvykdyta žiauri žmogžudystė. Policija praneša sulaikiusi tris įtariamuosius.

 Policija sulaikė tris įtariamuosius - du vyrus ir moterį.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Policija sulaikė tris įtariamuosius - du vyrus ir moterį.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2017, 8:45 AM, atnaujinta Dec 14, 2017, 1:30 PM

Kaip pranešė policija, trečiadienį apie 13 val. 20 min. Strūnaičio seniūnijoje, Karklinės kaime, namuose rastas vyro (g. 1969 m.) lavonas su smurto žymėmis galvoje.

Policija netrukus sulaikė tris įtariamuosius: du 48-erių ir 41-erių vyrai bei 52 metų moteris uždaryti į areštinę.

Ketvirtadienį po pietų Vilniaus apskrities VPK pateikė daugiau šio nusikaltimo detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, trečiadienį Švenčionių policijoje gautas moters (gimusi 1986 m.) pranešimas, kad nuo gruodžio 8 d. 13 val. dingo jos patėvis (gim. 1969 m.), gyvenęs Švenčionių r., Karklinės kaime.

Švenčionių r. policijos pareigūnai nuvyko pareiškėjos nurodytu adresu ir rado po užverstomis plytomis paslėptą žiauriai nužudyto vyro lavoną.

Vyras buvo žiauriai sumuštas – jam suduota ne mažiau trijų smūgių rankomis į galvą, dar du kartus į galvą smogta tyrimo metu nenustatytu daiktu ir elektriniu grąžtu pragręžta skylė dešinėje galvos pusėje.

Apie šį labai sunkų nusikaltimą buvo pranešta Vilniaus apskrities VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams, kurie perėmė tyrimą dėl nužudymo.

Kartu dirbę Vilniaus apskrities VPK Švenčionių r. PK bei Vilniaus apskrities VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai operatyviai nustatė ir sulaikė šiuo žiauriu nusikaltimu įtariamus du vyrus (gimusius 1970 m. ir 1977 m.) ir moterį (gimusi 1965 m.).

Kevirtadienį visiems įtariamiesiems pranešta apie įtarimus ir sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.