Akmenės rajone padegtas visureigis: nukentėjo ir šalia jo stovėję automobiliai

Naktį į šeštadienį Ventoje (Akmenės r.) siautėjo padegėjas. Jo taikiniu tapo 1993 metais pagamintas visureigis Nissan Terrano“. Per gaisrą apdegė ir du šalia visureigio stovėję automobiliai. 

 Įvykio vietą apžiūrėjęs valstybinės priešgaisrinės priežiūros inspektorius įtarė, kad automobilius suniokojęs gaisras buvo sukeltas tyčia.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotrauka 
 Įvykio vietą apžiūrėjęs valstybinės priešgaisrinės priežiūros inspektorius įtarė, kad automobilius suniokojęs gaisras buvo sukeltas tyčia.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotrauka 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2017, 10:29 AM

Apie pastebėtą sudegusį visureigį jo savininkui šeštadienio pavakare pranešė kaimynas. 

Ugnis automobilį suniokojo nepataisomai. 

Per kilusį gaisrą apdegė ir du šalia visureigio stovėję automobiliai: sena „Audi 80“ ir 1998 metais pagamintas „Citroen Jumper“.

Apžiūrėjus įvykio vietą pastebėtas ir dar vienas apgadintas lengvasis „Kia“ markės automobilis. Šiam automobiliui buvo išdaužtas kairės pusės durelių stiklas. 

Apie apdegusius automobilius buvo pranešta ugniagesiams. Įvykio vietą apžiūrėjęs valstybinės priešgaisrinės priežiūros inspektorius įtarė, kad automobilius suniokojęs gaisras buvo sukeltas tyčia.

Informaciją apie padegimą gavę policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl tyčinio svetimo turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu. 

Per šį gaisrą padaryti nuostoliai dar tikslinami. Nusikaltimas tiriamas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.