Per Kūčias neblaivūs asmenys smurtavo prieš savo artimuosius

Per Kūčias neblaivūs asmenys smurtavo prieš savo artimuosius. Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas užfiksavo septynis tokius atvejus, Panevėžio – keturis, Alytaus – du, dar apie vieną atvejį pranešė Policijos departamentas.

M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2017, 9:09 AM, atnaujinta Dec 25, 2017, 10:26 AM

Sekmadienį Prienų rajone apie 12.40 val. neblaivus vyras (nustatytas 1,46 prom. girtumas) savo namų virtuvėje 2-3 karus ranka smogė neblaiviai (nustatytas 1,86 prom. girtumas) savo sugyventinei į pečius ir galvą, tampė ją už plaukų.

Pirmadienio naktį Druskininkuose apie 1.20 val. neblaivi (1,83 prom. girtumas) 20-metė dukra bute smurtavo prieš savo motiną (2,06 prom. girtumas).

Biržų rajone gyvenanti moteris pranešė, kad 13 val. neblaivus (1,15 prom. girtumas) sutuoktinis smurtavo. Panevėžio rajone 18 val. neblaivus (2,50 prom. girtumas) vyras smurtavo prieš sugyventinę nepilnametės dukros akivaizdoje.

Pasvalio rajone 9.40 val. neblaivus (3,05 prom. girtumas) vyras smurtavo prieš neblaivią (2,75 prom. girtumas) sugyventinę. 14 val. Pasvalio rajone kitas vyras, būdamas neblaivus, smurtavo prieš kartu gyvenančią tetą.

Policijos departamentas pranešė, kad apie 23.37 val. Ukmergės rajone esančiame Kultuvėnų kaime namuose neblaivus (2,98 prom. girtumas) vyras konflikto metu, pakėlęs nuo grindų plytą, ja trenkė savo sūnui į veidą. Nukentėjusysis dėl nosies lūžimo, kirstinės žaizdos viršutinėje lūpoje bei išmuštų dviejų dantų, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Telšių apskrities vyriausiojo komisariato teigimu, pirmadienį po vidurnakčio apie 00.56 val. Mažeikiuose neblaivus (0,93 prom. girtumas) nepilnametis namuose smurtavo prieš neblaivią (0,85 prom. girtumas) mamą bei grasino, kad su ja susidoros.

Sekmadienį apie 11.05 val. Mažeikiuose neblaivus (2,19 prom. girtumas) vyras namuose, paėmęs už plaukų tampė blaivią sugyventinę po virtuvę, dėl ko moteris krisdama susitrenkė šoną ir patyrė fizinį skausmą.

Apie 13.30 val. Mažeikiuose bute įvykusio žodinio konflikto metu, neblaivi (2,39 prom. girtumas) moteris nagais pradėjo braižyti blaiviam buvusiam sugyventiniui veidą, taip sukeldamas jam fizinį skausmą.

Apie 1 val. nakties Mažeikių rajone, Kalnijų kaime, name kilusio žodinio konflikto metu, neblaivūs broliai (nustatyti 1,52 prom. ir 1,44 prom. girtumai) rankomis ir kojomis sudavė smūgius neblaiviam (1,28 prom. girtumas) broliui į įvairias kūno vietas, taip sukeldami jam fizinį skausmą.

Kitame Mažeikių rajono kaime, apie 16.40 val. lauko virtuvėje kilusio žodinio konflikto metu, neblaivus (2,72 prom. girtumas) vyras kumščiu sudavė smūgį neblaiviai (2,36 prom. girtumas) žmonai veidą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Apie 21.56 val. Mažeikiuose neblaivus (0,97 prom. girtumas) trijų vaikų tėvas kumščiu sudavė smūgį blaiviai sugyventinei į veidą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Šeimoje auga trys vaikai.

Pirmadienio naktį apie 00.47 val. Mažeikiuose neblaivus (1,3 prom. girtumas) vyras namuose sudavė smūgius neblaiviai (1,1 prom. girtumas) sugyventinei į veidą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Namuose buvo du mažamečiai vaikai, kurie perduoti močiutei.

Visi įtariamieji sulaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.