Gal atpažinsite šiuos šešėlius: vaizdo kameros užfiksavo multimedijų vagis

Vilniaus policija kreipiasi į visuomenę ir prašo atpažinti du šešėlius, įtariamus multimedijų vagystėmis. Manoma, šie asmenys gali būti apvogę ir vidaus reikalų ministro atstovo spaudai automobilį.

Gal atpažinsite šiuos šešėlius: vaizdo kameros užfiksavo multimedijų vagis.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Gal atpažinsite šiuos šešėlius: vaizdo kameros užfiksavo multimedijų vagis.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Vaizdo įraše užfiksuoti vagys galėjo apvogti ir vidaus reikalų ministro atstovo spaudai automobilį.<br> Facebook/Karolis Vaitkevičius nuotr.
 Vaizdo įraše užfiksuoti vagys galėjo apvogti ir vidaus reikalų ministro atstovo spaudai automobilį.<br> Facebook/Karolis Vaitkevičius nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 7, 2018, 1:14 PM, atnaujinta Feb 7, 2018, 2:04 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai ieško dviejų asmenų, įtariamų multimedijų iš automobilių vagystėmis.

Vasario 3 d. naktį Vilniuje, Žygio g., Rinktinės g. ir Tuskulėnų g., buvo išdaužti automobilių „VW Passat“ ir „Mercedes Benz“ durelių langų stiklai ir pavogtos gamyklinės multimedijos.

Būtent tą naktį Žygio g. buvo išdaužtas ir vidaus reikalų ministro patarėjo viešųjų ryšių klausimais Karolio Vaitkevičiaus asmeninio automobilio „VW Passat“ stiklas. Iš automobilio pavogta multimedija.

Automobilyje sumontuota signalizacijos, tačiau jos kaukimo niekas neišgirdo. „Ji turėjo kaukti“, – įsitikinęs ministro patarėjas.

Vilniaus policija praneša, kad ikiteisminio tyrimo metu gautas vaizdo kamerų įrašas, užfiksavęs multimedijų vagystėmis įtariamus asmenis.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, atpažinusius ir galinčius suteikti informaciją apie šiuos įtariamuosius, susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus vyresniuoju tyrėju Aleksandru Barabaš, tel. (8 5) 271 8541, mob. tel. 8 675 80214 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.