Sukčiai senolę tą pačią dieną apgavo du kartus

Patiklūs senjorai vis dar linkę atiduoti savo santaupas apsimetėliams ir sukčiams, tačiau antradienį apgautai senjorei pasisekė – ją apgavęs sukčius buvo tą pačią dieną sulaikytas policijos pareigūnų. 

 Sukčiai senolę tą pačią dieną apgavo du kartus.<br> J.Butkutės asociatyvi nuotr.
 Sukčiai senolę tą pačią dieną apgavo du kartus.<br> J.Butkutės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-21 13:03, atnaujinta 2018-02-21 13:06

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 81-erių senolė tradiciškai sulaukė tariamo pareigūno skambučio, o netrukus į jos namus , esančius Rumpiškės gatvėje, Klaipėdoje, atėjo nepažįstamas sportinę aprangą dėvėjęs vyriškis, apsimetęs teisėsaugos pareigūnu ir iš pareiškėjos apgaulės būdu išviliojo 150 eurų ir banko kortelę, kuria pasinaudojęs pasisavino 850 eurų. 

Tačiau sukčiams to pasirodė ne gana – netrukus senjorė sulaukė dar vieno skambučio, jog reikia neva patikrinti jos turimus pinigus ar šie nepadirbti. Moteris pati nuėjo į banką, paėmė 2 900 eurų ir atidavė juos į namus atėjusiam sukčiui.

Netrukus, praėjus porai valandų po pirmojo sukčių vizito pas pagyvenusią moterį, apie 18 val., pareigūnai sulaikė įtariamąjį (gim. 1979 m.), ne kartą už panašius nusikaltimus teistą ir vos 2017 metų gruodį iš įkalinimo įstaigos išėjusį klaipėdietį. 

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.