Į spąstus Jonavos r. pakliuvęs nusikaltėlis per sulaikymą bandė įkaitu paimti vaiką

Tikra drama tapo policijos operacija, per kurią antradienį Jonavos rajone į kampą įspeistas besislapstęs nusikaltėlis įkaitu bandė paimti vaiką. Viskas baigėsi laimingai – vaikas nenukentėjo, nusikaltėlis buvo sulaikytas.

Į spąstus Jonavos r. pakliuvęs nusikaltėlis per sulaikymą bandė įkaitu paimti vaiką.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Į spąstus Jonavos r. pakliuvęs nusikaltėlis per sulaikymą bandė įkaitu paimti vaiką.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2018, 8:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:58 PM

Antradienį apie 15 val. 50 min. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo informaciją, kad Jonavos rajone, Bukonių seniūnijoje, Liepių kaime, slapstosi laisvės atėmimo bausmės (2 metai ir 3 mėn.) vengiantis vyras (gim. 1973 m.).

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, juos pamatęs vyras iš pradžių bandė pabėgti per langą, tačiau pastebėjęs, kad to padaryti nepavyks, ir vengdamas sulaikymo prisitraukė prie savęs sugyventinės devynmetį sūnų ir ėmė grasinti jį sužaloti peiliu.

Pareigūnams atsitraukus nuo lango pasitraukė ir viduje buvęs vyras. Tuo metu namuose buvusiam vaikui atrakinus duris pareigūnai pateko į vidų,  rado ant krosnies besislepiantį vyrą ir jį sulaikė.

Vaikas įvykio metu nenukentėjo, jis perduotas Jonavos rajono vaikų teisių apsaugos atstovams.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus pagrobimo įkaitu. Anksčiau už vagystes, turto sugadinimą, narkotinių medžiagų disponavimą ir platinimą teistam vyrui gresia laisvės atėmimas nuo 3 iki 10 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.