Per užšalusią upę sprukęs įtariamasis pakliuvo tiesiai į pareigūnų rankas

Antradienį Kauno policijos pareigūnai sulaikė du vyrus, įtariamus vykdžiusius vagystes iš ir nuo automobilių. Vienas iš jų nepabūgo bėgti ir per upę, tačiau nesėkmingai – pareigūnai abu vyrus pristatė į areštinę.

Nuo pareigūnų per Neries upę sprukęs įtariamasis neįtarė, kad kitame krante jo laukia toks pats likimas. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Nuo pareigūnų per Neries upę sprukęs įtariamasis neįtarė, kad kitame krante jo laukia toks pats likimas. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-07 15:20, atnaujinta 2018-03-07 15:50

Apie 19 val. 40 min. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą apie tai, jog Kaune, Neries krantinėje, požeminių garažų masyve įsibrovus į automobilį „Niva“, buvo pagrobtas kairės pusės priekinis kilimėlis.

Pareigūnai nedelsiant reagavę į gautą pranešimą, netoliese Neries upės pastebėjo galimą įtariamąjį.

Vyras pamatęs policijos pareigūnus ėmė bėgti ir vengdamas sulaikymo bandė sprukti per užšalusią Neries upę. Pabėgti vyrui, gimusiam 1990 m., nepavyko – kitoje upės pusėje jį sulaikė pareigūnai.

Netrukus Jonavos gatvėje pareigūnai sulaikė ir antrąjį įtariamąjį, gimusį 1991 m., kuris galimai kartu vykdė nusikalstamas veikas. Po sulaikymų, atlikus neatidėliotinas kratas,  pareigūnai pas asmenis aptiko galimai vogtų daiktų.

Taip pat nustatyta, kad sulaikytasis, gimęs 1990 m., gali būti įvykdęs ir daugiau panašių nusikalstamų veikų, dėl kurių jam taip pat bus pareikšti įtarimai. 

Dėl įvykio Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų. 

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.