Eilinis iškvietimas virto veiksmo trileriu: jonaviškis pistoletą nukreipė į pareigūnus

Šeštadienio vakarą jonaviškis prisidarė nemalonumų lygioje vietoje. Eilinis iškvietimas virto pavojingu išpuoliu prieš policininkus. Vyras pistoletu grasino pareigūnams, kurie buvo iškviesti dėl garsiai klausomos muzikos. Vykdant sulaikymo operaciją net teko išlaužti balkonus skiriančią pertvarą.

 Eilinis iškvietimas virto veiksmo trileriu: jonaviškis pistoletą nukreipė į pareigūnus.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Eilinis iškvietimas virto veiksmo trileriu: jonaviškis pistoletą nukreipė į pareigūnus.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-18 11:27, atnaujinta 2018-03-18 11:35

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 20 val. 26 min. BPC gautas pranešimas, kad Jonavoje, P. Vaičiūno gatvėje esančiame bute, garsiai leidžiama muzika. 

Į įvykio vietą nuvykus Jonavos rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams, buto duris atidaręs vyriškis, stovėdamas tarpduryje, atsisakė išjungti muziką ir laikydamas rankoje daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą – pistoletą, nukreipė jį į policijos pareigūnų pusę. 

Pareigūnams atsitraukus nuo durų, vyriškis užsidarė buto viduje. Policijos pareigūnai į minėtą butą, esantį antrame aukšte, pateko pro šalia esančio buto balkoną, išlaužiant balkonus skiriančią pertvarą ir išdaužus minėto buto balkono durų plastikinį stiklą. 

Bute sulaikytas neblaivus vyras (g. 1963 m.), kuriam nustatytas 1,24 promilės girtumas. 

Agresyvus vyras uždarytas į areštinę. Bute rasti ir paimti du daiktai, panašūs į šaunamuosius ginklus – pistoletus (vienas jų savadarbis, kitas – „MAUSER“ su dėtuve, kurioje buvo dvi 8 mm tūtelės). 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.