Klaipėdoje girtutėlė 50-metė vairuotoja šiurpino eismo dalyvius

Lietuvoje šeštadienį policijai įkliuvo daug girtų vairuotojų, ypač įžūliai ir pavojingai keliuose elgėsi Klaipėdos ir Vilniaus gyventojai.

 Lietuvoje savatgalį buvo nutverta nemažai girtų vairuotojų, Klaipėdoje moteris net nepajėgė pūsti į alkoholio matuoklį.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
 Lietuvoje savatgalį buvo nutverta nemažai girtų vairuotojų, Klaipėdoje moteris net nepajėgė pūsti į alkoholio matuoklį.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2018, 12:06 PM

Uostamiestyje eismo dalyviai pašiurpę stebėjo, kaip pavojingai manevruoja automobilis „Nissan Note“. Neabejingas 33 metų vairuotojas užkirto kelią šiai mašinai ties Vilniaus ir Šilutės plentų sankryža ir iškvietė policiją.

Pareigūnai nustatė, kad „Nissan“ vairavusi 50 metų moteris yra smarkiai įkaušusi. Vietoje ji nepajėgė įpūsti į policijos alkoholio matuoklį, o nuvežus pas medikus, jai buvo nustatytas sunkus girtimas (2,84 promilės).

Vairuotoja nesiorientavo aplinkoje, nuo jos stipriai trenkė svaigalais.

Baudžiamoji byla iškelta ir 36 metų vilniečiui, kuris buvo sustabdytas prie Liubarto ir Kęstučio gatvių sankryžos. Nustačius alkotesteriu sunkų girtumą (2,76 prom.), Priklausomybės ligų centre jis atsisakė tyrimui pateikti kraują.

Dar vienas neblaivus vairuotojas buvo nutvertas Klaipėdos krašte, kelyje Dovilai-Baičiai – prie „Renault“ vairo sėdėjusiam 41 metų vyrui nustatytas sunkus girtumas (2,64 prom.).

Visi automobiliai tikriausiai bus konfiskuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.