Dėl kelių cigarečių policija su tarnybiniais šunimis iškratė trijų mokyklų moksleivius

Klaipėdos policija pasigyrė, kad dėl kelių cigarečių iškratė trijų mokyklų moksleivų kuprines. Policija grasina tokias akcijas tęsti ir toliau.

 Dėl trijų pakelių cigarečių Klaipėdos policija su tarnybiniais šunimis kratė trijų mokyklų moksleivius.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Dėl trijų pakelių cigarečių Klaipėdos policija su tarnybiniais šunimis kratė trijų mokyklų moksleivius.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2018, 4:57 PM, atnaujinta Apr 3, 2018, 5:09 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK, praėjusią savaitę Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės, pasitelkusios Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kinologų grupės pareigūnus su tarnybiniais šunimis, organizavo prevencinę priemonę Klaipėdos rajono mokyklose.

Šį kartą priemonė buvo išskirtinė – pamokų metu skirtingose klasėse Kinologų grupės pareigūnai su šunimis tikrino moksleivių kuprines.

Abu šunys yra paruošti skirtingai – tarnybinis šuo, vardu Troja, paruoštas aptikti narkotines ir psichotropines medžiagas, o tarnybinis šuo Ogis – aptikti su tabako gaminiais susijusias medžiagas.

Buvo patikrintos Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos, Lapių pagrindinės mokyklos vyresnių klasių mokinių kuprinės.

Prevencinės priemonės metu nustatyti 3 pažeidimai dėl nepilnamečių asmenų tabako gaminių ar susijusių gaminių, elektroninių cigarečių, rūkymo ar turėjimo.

“Tokio pobūdžio prevencinės priemonės bus vykdomos ir ateityje“, - teigia policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.