Parduodama kontrabandininkų įranga sudomino muitininkus: paimtume į muziejų

Per skelbimus socialiniame tinkle „Facebook“ parduodama kontrabandininkų įranga sudomino muitininkus. Tame pačiame socialiniame tinkle nestokodamo humoro jie pranešė, kad įranga tinkama tik Muitinės muziejui.

Parduodama kontrabandininkų įranga sudomino muitininkus: paimtume į muziejų.<br> Facebook/Muitinės kriminalinė tarnyba nuotr.
Parduodama kontrabandininkų įranga sudomino muitininkus: paimtume į muziejų.<br> Facebook/Muitinės kriminalinė tarnyba nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2018, 1:37 PM, atnaujinta Apr 9, 2018, 1:50 PM

Alytuje gyvenantis Andrius V. socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė parduodantis kontrabandai gabenti pritaikytą benzino baką, skirtą automobiliui „VW Passat“. Neva naudojant šį baką per vieną važiavimą galima uždirbti mėnesio algą.

„Į garlaviną telpa 7,5 litro, jei gerai atsimenu, o į vidų apie 65 blokai. Reiktų pasišpakliuot siūlę ir padažyt. Kainos nežinau tai sakau apie 30 eurų“, - parašė alytiškis.

Į šį skelbimą netruko atsiliepti Muitinės kriminalinė tarnyba, kurios pagrindinė užduotis - gaudyti kontrabandininkus.

„Pasiūlymas domintų, paimtume Muitinės muziejui. Manome, kad kontrabandininkų su b3 pasatais nelabai belikę, nebepravers. Juolab, kad „per vieną važiavimą“ galima veikiau uždirbti ne mėnesio algą, bet gana liūdnus dalykus. Baką pristatyti reikėtų į Vilnių, Jeruzalės g. 25, Muitinės muziejui. Rekomenduotume paskubėti“, - pranešė MKT.

Ar kontrabandininkų įrangą pardavinėjęs alytiškis susidomėjo MKT žinute, kol kas neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.