Telšių policija sulaikė girtutėlę kompaniją, šventusią automobilio įsigijimą

Jaunuolių kompanija, smagiai šventusi vieno iš bičiulių automobilio įsigijimą, ilgai prisimins. Telšių policijos pareigūnai, naktį sustabdę „Volkswagen Passat“, jį vairavusiam nepilnamečiui nustatė vidutinį girtumą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, automobilis išgabentas į saugojimo aikštelę.

Telšių policija sulaikė girtutėlę kompaniją, šventusią automobilio įsigijimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Telšių policija sulaikė girtutėlę kompaniją, šventusią automobilio įsigijimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 5:08 PM, atnaujinta Apr 12, 2018, 5:15 PM

Trečiadienio naktį 23.15 val. Telšių rajono žvyrkelyje, vedančiame iš Ryškėnų į Rainių kaimą, sustabdytas įtartinai važiuojantis „Volkswagen Passat“.

Automobilį vairavęs septyniolikos metų Rainių kaimo gyventojas, į alkotesterį įpūtė 1,61 prom. Jis policijos pareigūnams atskleidė išgėręs „bambalį“ alaus.

Beje, nepilnametis ne tik vairavo neblaivus, bet ir neturėdamas teisių.

Sustabdant automobilį, jame važiavo trys vaikinai. Jie papasakojo, kad ką tik vienas iš jų nusipirko 1998 metų laidos automobilį „Volkswagen Passat“. Tokia proga neapsiėjo be alkoholinių gėrimų.

Pačioje pradžioje kompanijoje buvo keturi draugai, blaivusis vairavo, o kiti trys linksminosi važinėdami ir pliupdami alų. Artėjant vidurnakčiui, pavargusi kompanija sumigo kelkraštyje pastatytame automobilyje, o kai nubudo, neberado savo blaivaus vairuotojo.

Tuomet vienas iš įkaušusios trijulės apsiėmė pabūti šoferiu, tačiau jam nepasisekė grįžti nenubaustam. Kelionę teko baigti sustabdžius policijos pareigūnams.

Ko gero, laimingiausiai šioje istorijoje baigėsi automobilio savininkui – jis linksmai ir net su nuotykiu atšventė naująjį pirkinį, o bauda ir visi nemalonumai atiteko pasišovusiam vairuoti girtam bičiuliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.