Girtas policininkas nesuvaldė automobilio

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių kuopos 1-ojo būrio vyriausiausiuoju patruliu dirbančiam 25 metų vyrui gali tekti atsisveikinti su pareigūno karjera.

 Ne tarnybos metu vairuoti automobilio girtas sėdęs policininkas jo nesuvaldė ir nuskriejo nuo kelio.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Ne tarnybos metu vairuoti automobilio girtas sėdęs policininkas jo nesuvaldė ir nuskriejo nuo kelio.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2018, 8:48 AM

Ne tarnybos metu vairuoti automobilio girtas sėdęs policininkas jo nesuvaldė ir nuskriejo nuo kelio.

Apie Pakruojo rajone, Didžiojo Plonėno kaimo laukuose stovintį automobilį policininkams buvo pranešta penktadienį 20 val. 20 min.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado apgadintą automobilį „Volkswagen Passat“ ir jį vairavusį kolegą iš Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato.

Paaiškėjo, kad automobilis lauke atsidūrė nuskriejęs nuo kelio. Įvykio tyrusiems pareigūnams iškart kilo įtarimų dėl vairuotojo blaivumo.

Patikrinus alkoholio matuokliu automobilį „Volswagen Passat“ vairavusiam 25 metų vyrui buvo nustatytas vidutinis (2,23 prom. ) girtumas.

Tikėtina, kad girtas policininkas automobilio nesuvaldė dėl to, kad važiuodamas nepasirinko saugaus greičio.

Girtą vairuotoją pareigūnai nuvežė į Pakruojo ligoninę paimti kraujo mėginys. Po to vairuotojas buvo uždarytas į areštinę.

Kadangi alkoholio koncentracija vairuotojo kraujyje viršijo 1,5 promiles, dėl vairavimo girtam pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nors policininkas girtas vairuoti sėdo ne tarnybos metu, tikėtina, kad po šio incidento jis neteks darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?