Ieško neužrakintų durų

Posakis „Mano namai – mano tvirtovė“ teisingas tik tuomet, kai savo namus saugai. Tuo įsitikino pusamžis jurbarkiškis, į kurio neužrakintus namus įsliūkino dvi vagilės.

 V.Balkūno nuotr.
 V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2018, 3:45 PM

Netoli Jurbarko autobusų stoties gyvenantis vyras antradienį pavakare triūsė kieme ir po kiek laiko jame pastebėjo dvi nepažįstamas juodbruves moteris.

Namo šeimininkas tuoj pat pareikalavo, kad jos išeitų iš kiemo.

Moterys jam nieko nepasakė ir greitai pasišalino.

Vyras manė, jog įtartinos nepažįstamosios buvo ką tik įėjusios į jo valdas, ir nenujautė, kad jos jau šmirinėjo namo viduje. Kieme besidarbuojantis vyras nebuvo užrakinęs laukujų durų. Jis tik kitą rytą pastebėjo, kad iš namų dingo 750 eurų, ir suprato, kas galėjo pavogti pinigus.

Per kelis pastaruosius mėnesius socialiniuose tinkluose Jurbarko gyventojai vieni kitus ne sykį įspėjo, kad butų ir namų duris reikia užsirakinti ir dieną.

Jurbarkiškiams buvo iki gyvo kaulo įkyrėjęs vienas paauglys, kuris vagiliavo iš butų ir namų, jei rasdavo neužrakintas duris.

Nepilnametis čiupdavo vertingesnius daiktus ir sprukdavo, o jei netikėtai susidurdavo su šeimininkais, sukurpdavo kokią istoriją, esą ne į tą butą pataikė ar močiutei atnešė kokį daiktą.

Tokiu pat būdu Jurbarke vagiliavo ir dvi tamsaus gymio moterys. Apie jas jurbarkiškiai pranešė socialiniuose tinkluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.