Areštinėje atsidūrė kanapes gabenę ir jas auginę vyrai

Antradienį Elektrėnų savivaldybė policijos pareigūnai sustabdė automobilį, jame rasta smulkintų kanapių. Tęsiant tyrimo veiksmus, Ukmergės rajone rastos šios narkotinės medžiagos auginimo patalpos ir tam reikalinga įranga. 

Areštinėje atsidūrė kanapes gabenę ir jas auginę vyrai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Areštinėje atsidūrė kanapes gabenę ir jas auginę vyrai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Areštinėje atsidūrė kanapes gabenę ir jas auginę vyrai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Areštinėje atsidūrė kanapes gabenę ir jas auginę vyrai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-25 15:37

Vilniaus apskrities VPK Elektrėnų policijos komisariato ir Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, automobiliu gabenusius paketą su smulkintomis kanapėmis, bei aptiko kanapių auginimo, džiovinimo ir fasavimo patalpas.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, antradienį apie 17 val. Elektrėnų savivaldybėje, Balceriškių kaime, kelyje Vievis-Dūkštos-Maišiagala, pareigūnai sustabdė automobilį „Audi 100Avant“ ir sulaikė du juo važiavusius Vievio gyventojus M.M. (gim. 1988 m.) ir R.S. (gim. 1974 m.).

Automobilio apžiūros metu pareigūnai galinio bamperio kairėje pusėje aptiko paslėptą folijos paketą su žalsva augaline mase, narkotine medžiaga – smulkintomis kanapėmis.

Policijos pareigūnai, tęsdami tyrimo veiksmus, Ukmergės rajone, Želvos seniūnijoje, aptiko po gyvenamuoju namu įrengtas kanapių auginimo, džiovinimo ir fasavimo patalpas su specialia įranga neteisėtai veiklai – šilumą ir šviesą skleidžiančiomis lempomis, specialiu juodžemiu, trąšomis.

Įvykio vietoje buvo rastos augančios, o taip pat džiovinamos kanapės, svarstyklės, kita įranga psichiką veikiančioms medžiagoms platinti.

Vilniaus apskrities VPK Elektrėnų policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir neteisėto kanapių auginimo.

Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę, bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo.

Šiuo metu Vilniaus apygardos teisme nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje vienas iš įtariamųjų yra kaltinamas turto prievartavimu, panaudojant fizinį smurtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.