Pareigūnai vaisių įmonėje tikėjosi rasti pažeidimų, o rado narkotikų

Trečiadienį Klaipėdoje tikrinant vaisių įmonę galimai rasta narkotinių medžiagų

maxima, daržovės, vaisiai<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
maxima, daržovės, vaisiai<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2018, 4:11 PM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, trečiadienį jų pareigūnai, kartu su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos atstovais, turėdami informacijos, jog Liepų g., Klaipėdoje esanti vaisiais ir daržovėmis prekiaujanti įmonė veikiausiai neturi visų prekybai maisto produktais reikiamų dokumentų, užsuko patikrinti galimų pažeidimų.

Pažeidimų dėl netvarkingų dokumentų tikrai būta, tačiau negana to, tikrinant įmonės patalpas, Prevencijos skyriaus pareigūnas aptiko ir vyrišką rankinę, kurioje buvo stiklainis su augalinės kilmės, specifinio kvapo medžiaga – įtariama, jog tai narkotinė medžiaga marihuana.

Rankinėje taip pat rastas ir smulkinimo malūnėlis.

Įmonės vadovas (gim. 1983 m.) prisipažino, jog stiklainis su veikiausiai draudžiamomis medžiagomis, bei smulkintuvas priklauso jam.

Pasak vyriausiojo tyrėjo R. Norvilo, Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai kartu su kitomis valstybinėmis kontrolę užtikrinančiomis įstaigomis nuolat atlieka prevencines priemones tikrindami Klaipėdos apskrities įmones dėl galimų pažeidimų.

Kone kiekvienos priemonės metu aptinkama vienokių ar kitokių pažeidimų, kartais net po keletą vienoje įmonėje, tačiau vaisių prekybos vietoje rasti galimai narkotinių medžiagų pasitaikė pirmą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.